Müdürümüz Doç. Dr. Ahmet DEMİRAK 19. Uluslararası Bilim Konferansı’na Katıldı

Üniversitemiz Rektör Danışmanı ve Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Doç. Dr. Ahmet Demirak, Belarus’ta düzenlenen 19. Uluslararası Bilim Konferansı’na katıldı.

Belarus’un başkenti Minsk, Belarus State Üniversitesi Uluslararası Sakharov Çevre Enstitüsü tarafından düzenlenen 19. Uluslararası Bilim Konferansı’na ev sahipliği yaptı.

"Sakharov Readings 2019: XXI. Yüzyıl Çevresel Sorunları” başlığı altında düzenlenen konferansa, Üniversitemiz Rektör Danışmanı ve Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Doç. Dr. Ahmet Demirak davetli olarak katıldı.

Belarus State Üniversitesi Uluslararası Sakharov Çevre Enstitüsünün Uluslararası Danışma Kurul Üyeliğinde de bulunan Doç. Dr. Demirak, Akkuyu Nükleer Santrali inşasından sorumlu Rus Nükleer Şirketi Rosatom’ın daveti üzerine konferansta “Çevre ve Enerji” konulu bir konuşma yaptı.

Doç. Dr. Ahmet Demirak, konferans kapsamında bulunduğu Minsk şehrinde çeşitli bilimsel etkinliklere de katılarak, Belarus’lu gazetecilere röportaj verdi.

Ardından Minsk Büyükelçiliğini ziyaret eden Doç. Dr. Ahmet Demirak, burada Büyükelçi Kezban Nilvana Darama ile görüşmelerde bulundu.

Doç. Dr. Demirak 19. Uluslararası Bilim Konferansıâ??na Katıldı

Son Güncelleme Tarihi : 06.10.2019 19:44 Okunma Sayısı : 1172

Son Duyurular