İklim değişikliği yeni tehlikelere kapı aralıyor. Salgına rağmen küresel karbon emisyonu hız kesmiyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma Ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Demirak: “Düşük karbonlu elektrik üretimi 2040 yılına kadar üçe katlanmalı”

Sivrisinek istilası kapıda
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü'nde görev yapan Dr. Taylan Doğaroğlu, geçmişte coğrafi farklılıklar nedeniyle lokal bir sorun olan sivrisinek istilalarının dünya geneline yayılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haberin detayına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 06.11.2020 12:06 Okunma Sayısı : 1069